Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του ποδοσφαιριστής της Κλουζ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπο της αστυνομίας, η σύντροφος του Βινίσιους βρέθηκε ξυλοκοπημένη, ενώ ο ίδιος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα να οδηγάει υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Στις 11 Απριλίου του τρέχοντος έτους, γύρω στις 2:40, οι αστυνομικοί του τμήματος 3 της Αστυνομίας του Κλουζ-Ναπόκα ενημερώθηκαν για το γεγονός ότι σε ένα διαμέρισμα ενός κτιρίου που βρίσκεται στην περιοχή της γειτονιάς Γκεόργκεϊν γινόταν καυγάς. Στη σκηνή, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια 34χρονη γυναίκα που ανέφερε ότι το βράδυ, μετά από αψιμαχίες που υπήρξαν μεταξύ αυτής και του συζύγου της, της επιτέθηκε και την κακοποίησε σωματικά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιατρική μονάδα, προκειμένου να της παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη. Η γυναίκα αρνήθηκε να προχωρήσει σε καταγγελία. Η αστυνομία δεν βρήκε επί τόπου τον 35χρονο άνδρα, γι ‘αυτό και προχώρησε στην αναζήτηση του, ο οποίος εντοπίστηκε στην οδό Detunata στην πόλη Cluj-Napoca, και του έγινε έλεγχος αλκοτέστ, με περιεκτικότητα αλκοόλης μεγαλύτερη από 0,30. mg / l καθαρή αλκοόλη στον εκπνεόμενο αέρα, και του κατασχέθηκε η άδεια οδήγησης.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν αυτεπαγγέλτως για τη διάπραξη του εγκλήματος οικογενειακής βίας, κάτι το οποίο τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα», αναφέρει η ενημέρωση της αστυνομίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook