Άρης: Γκάμα και Ματίγια θέλουν να εξοφληθούν

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αμφότεροι, δείχνουν διάθεση, ώστε να συνεχίσουν στα «κιτρινόμαυρα», επεκτείνοντας τα συμβόλαια τους, ώστοσο θέτουν συγκεκριμένο όρο, είναι η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων στα πρόσωπα τους.

Λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία και η χώρα εισέλθει σε φάση (πλήρους) καραντίντας, οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν κοντά στην παραμονή. Κι αν για τον Γκάμα η θετική διάθεση προϋπήρχε  εκατέρωθεν,  για τον Ισπανό συμπαίκτη του δεν ισχύε κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά όπως αναφέρει η εφημερίδα “Metrosport” ο Ματίγια δείχνει ξανά θετικός σε παραμονή. Πλέον ο όρος και των δύο, για να ανοίξει ο κύκλος των τελικών συζητήσεων είναι κοινός και αφορά στην τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς εκείνους. Εν ολίγοις, οι εκπρόσωποι τους, ζητούν να πληρωθούν το διάστημα που τους οφείλονται χρήματα, ώστε οι πελάτες τους να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους διοικούντες κι να φτάσουν σε τέλος οι διαπραγματεύσεις.

Όπως γίνεται κατανοητό ο ιός που πλήττει και την Ελλάδα δημιουργεί παρενέργειες σε κάθε επίπεδο, τη στιγμή που είναι ανοιχτό το θέμα της παύσης πληρωμών από τον Μάρτιο και μετά, όσο αφορά τις ΠΑΕ  που συμμετέχουν στην Super League 1. Οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών, λοιπόν, θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους θα πάρουν τα οφειλόμενα κι αυτό ισχύει και στις περιπτώσεις των Γκάμα-Ματίγια.

Στην Αλκμήνης τώρα, γνωρίζουν τι προθέσεις των Ιβήρων και θα κινηθούν ανάλογα, προκειμένου να κλείσουν το συγκεκριμένο κεφάλαιο. Όπως λέγεται, αμφότεροι περιλαμβάνονται στο πλάνο της επόμενης σεζόν και απομένει να βρεθεί και ο τρόπος. Οι αθλητές, βέβαια, αντιλαμβάνονται πως η κατάσταση δεν είναι εύκολη, καθώς η καταγραφή των ζημιών από την απουσία αγώνων και εσόδων είναι σε εξέλιξη.

Από την άλλη, είναι λογικό να ζητούν τα δεδουλευμένα, αλλά – σε τέτοιες περιπτώσεις  οι συμφωνίες επιταχύνονται με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Πηγή: Metrosport

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook