Ο Φεντερίκο Ρότσιο μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΦΙΦΑ για τους δεσμούς του με τους οπαδούς του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το όνομα του Φεντερίκο Ρότσιο έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό καθώς έχει δημιουργήσει το προσωπικό του ρεκόρ έχοντας επισκεφτεί περισσότερα από 500 γήπεδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μεταξύ αυτών και το “Γεντί Κουλέ” όπου κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Ηράκλειο δημιούργησε στενή φιλία με τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ και την Θύρα 4. Μάλιστα ο Φεντερίκο Ρότσιο κατέγραψε σε βιβλίο τις εμπειρίες του ενώ πριν από λίγες ημέρες μίλησε για αυτήν την εμπειρία στην επίσημη ιστοσελίδα της ΦΙΦΑ.

Ο Φεντερίκο έχει επισκεφτεί αρκετές φορές το “Γεντί Κουλέ” παρακολουθώντας τα παιχνίδια του ΟΦΗ μέσα από την Θύρα 4 και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΦΙΦΑ αναφέρθηκε στους δεσμούς του με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Μάλιστα ο Ιταλός οπαδός έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τις σχέσεις του με τους οπαδούς του ΟΦΗ λέγοντας χαρακτηριστικά πως: “Στην Κρήτη γνώρισα κάποια παιδιά κατά την διάρκεια του αγώνα ΟΦΗ – Παναιτωλικός που έγιναν φίλοι για μια ζωή. Πάμε στην Κρήτη και μένουμε στα σπίτια τους και όταν έρχονται εκείνοι, μένουν στα δικά μας”. Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Φεντερίκο στο σάιτ της ΦΙΦΑ υπάρχουν μάλιστα μόλις δύο εικόνες από τα ταξίδια του με τον ίδιο να επιλέγει εκείνο στο Μπουένος Άιρες για το ντέρμπι της Ρίβερ με την Μπόκα Τζούνιορς και εκείνο του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ που έγινε τον Σεπτέμβρη του 2018.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook