Σαν Σήμερα: Όταν στο ΟΦΗ – Ιωνικό χρησιμοποιήθηκαν 37 παίκτες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στις 29 Μαρτίου του 2003, ο ΟΦΗ υποδεχόταν στο Ηράκλειο τον Ιωνικό και το παιχνίδι αυτό σημαδεύτηκε από τον αριθμό παικτών που χρησιμοποιήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν η αναμέτρηση  είχε διακοπή στο 75′ λεπτό και  ορίστηκε γα τις 29 Μαρτίου, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθούν νέοι ποδοσφαιριστές φτάνοντας έτσι τους 37 παίκτες και οι δύο ομάδες.

Να σημειωθεί πως το ματς είχε διακοπή στο 1-1, με τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη με γκολ του Σουάρες 82′.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

2003

Στις 29 Μαρτίου 2003 ολοκληρώνεται ένας αγώνας πρωταθλήματος, που θα μείνει στην ιστορία, καθώς χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 37 ποδοσφαιριστές από τις δύο ομάδες!

Στο Ηράκλειο λίγες μέρες νωρίτερα το παιχνίδι ΟΦΗ – Ιωνικού είχε διακοπεί στο 75’ και ενώ το σκορ ήταν 1-1 (11’ κεφαλιά Μοσχογιάννης – 15’ σουτ Εριβέλτο). Η συνέχειά από εκεί και πέρα, ορίστηκε για τις 29 Μαρτίου και οι δύο ομάδες είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και διαφορετικούς παίκτες από το πρώτο μέρος του αγώνα. Οι προπονητές Ζντένεκ Σκάσνι και Γιάτσεκ Γκμοχ έκαναν πολλές αλλαγές, ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη 2-1 με γκολ του Σουάρες στο 82’. Με τη λήξη έχουν καταμετρηθεί συνολικά 37 παίκτες με συμμετοχή! Οι 19 ήταν του ΟΦΗ και οι 18 του Ιωνικού!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook