ΟΦΗ: Οι εξασφαλισμένες χορηγίες για τη νέα χρονιά και το γενικό ερωτηματικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με εξαίρεση το τηλεοπτικό συμβόλαιο που πλέον είναι ένα ερωτηματικό για όλες τις ελληνικές ομάδες, ο ΟΦΗ έχει κάποια εξασφαλισμένα έσοδα για τη νέα χρονιά.

Την δεδομένη χρονική στιγμή που ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποιο θα είναι το αύριο σε οικονομικό επίπεδο. Από την στιγμή που οι αγορές έχουν νεκρώσει σε συνολικό επίπεδο, από αυτήν την κατάσταση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο ίδιος ο ΟΦΗ. Η προεργασία είχε ήδη ξεκινήσει με τις ενέργειες της διοίκησης και του εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ Λεωνίδα Παπαβασιλάκη ωστόσο ο κορονοϊός έβαλε… φρένο σε όλα.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ έχει ήδη κάποια εξασφαλισμένα έσοδα για τη νέα χρονιά καθώς τρεις βασικοί χορηγοί του έχουν συμβόλαιο με την ΠΑΕ και για την επόμενη χρονιά. Ήδη ο ΟΦΗ για την σεζόν 2020 – 2021 έχει συμφωνία με την αλυσίδα αθλητικών καταστημάτων Cosmos Sport όπως και με την εταιρεία που “έντυσε” φέτος την ομάδα και θα την ντύνει και την επόμενη, την Puma.

Επίσης, σε ισχύ για την επόμενη σεζόν είναι η συμφωνία με τον τραπεζικό κολοσσό Τράπεζα Πειραιώς που έχει αρχίσει να “τρέχει” από το 2019 και η νέα χρονιά θα την βρει μαζί με τον ΟΦΗ.

Ένας ακόμα σημαντικός χορηγός της φετινής αγωνιστικής περιόδου που έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για τη νέα χρονιά είναι η AVIS. ΟΦΗ και AVIS φέτος έτρεξαν μαζί την καμπάνια για την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα τροχαία ατυχήματα – μια ενέργεια που κρίθηκε πετυχημένη και κέρδισε τα μπράβο ολόκληρης της Ελλάδας.

Σε ότι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και την συμφωνία με τη Nova, αυτό πρέπει να πούμε ότι ολοκληρώνεται την φετινή σεζόν. Ωστόσο, στην παρούσα φάση είναι παντελώς άγνωστο να γίνει εκτίμηση της κατάστασης στο τηλεοπτικό πεδίο της χώρας παρότι ο ΟΦΗ είναι μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές ομάδες και τα παιχνίδια του σημείωσαν μεγάλη ακροαματικότητα.

Τέλος, την φετινή σεζόν ολοκληρώνεται και η συμφωνία με την εταιρεία Stoiximan που αποτέλεσε τον βασικό χορηγό των εμφανίσεων του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook