Ο κορωνοϊός “χάλασε” τα σχέδια του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ με την επιστροφή του Γιάννη Σαμαρά από το ταξίδι τους στις γειτονικές χώρες είχε προγραμματίσει το στάδιο της προετοιμασίας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gentikoule.gr, ωστόσο ο κορωνοϊός τα αφήνει όλα… στον αέρα!

Πιο συγκεκριμένα ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Γιάννης Σαμαράς, είχε ήδη προγραμματίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας,  το οποίο θα γινόταν στην Ολλανδία  στις αρχές του Ιούλη, όπου μάλιστα θα γινόντουσαν και τρία με τέσσερα φιλικά, συν ένα περαιτέρω πριν την πρώτη ευρωπαϊκή “μάχη” της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον βέβαια υπήρχε η τιμωρία του Παναθηναϊκού, όπου ο ΟΦΗ αυτόματα θα είχε ευρωπαϊκό εισιτήριο στα χέρια του.

Ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού, τόσο στην χώρα μας όσο και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, ήρθε να τα καταργήσει όλα τα… πλάνα και πλέον κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στο μέλλον. Πλέον όλα είναι στον “αέρα” όχι μόνο για τον ΟΦΗ αλλά για όλες τις ομάδες, αφού κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, πότε θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ή αν ολοκληρωθεί και σε τι κατάσταση θα είναι οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, ή άλλες χώρες με τον ιό, για να μπορεί η ομάδα να κάνει προετοιμασία ή να δώσει φιλικά παιχνίδια

Ένα ακόμα σημαντικό θέμα που είναι στον αέρα είναι και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει με τα συμβόλαια που λήγουν 30/6, τι θα γίνει με τους ελεύθερους, αλλά και με τις μεταγραφές. Όλα πλέον πάνε πίσω για όλο τον κόσμο, όχι μόνο για τον ΟΦΗ.

Παρόλα αυτά στον ΟΦΗ συνεχίζουν τον προγραμματισμό, αλλά σε πολύ γενικότερο πλαίσιο, περιμένοντας τις οριστικές αποφάσεις από τις αρμόδιες αρχές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook