Το Σαν Σήμερα της Super League

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το καθιερωμένο σαν σήμερα της Α’ Εθνικής δημοσίευσε η Super League στην επίσημη σελίδα της.

Δείτε τι έγινε στην Α΄ Εθνική τα περασμένα χρόνια:

1964

Ο Παναθηναϊκός παίζει για τέταρτη και τελευταία φορά στη σεζόν στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει νικήσει Άρη, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το ίδιο κάνει με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, με το άνετο 3-0 (30’ αυτογκόλ Λιάρος, 38’ κεφαλιά Παπουτσάκης, 78’ σουτ Κομιανίδης) και συνεχίζει με στόχο το αήττητο στο πρωτάθλημα, που τελικά καταφέρνει.

1965

Ο Αριστείδης Παπάζογλου έχει να παίξει δύο μήνες και ακόμα δεν έχει σκοράρει στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του. Ο Νάντορ Τσέρνα αποφασίζει να τον χρησιμοποιήσει στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, ο Αριστείδης είναι εκπληκτικός και βάζει όλα τα γκολ στην νίκη με 4-1 (42’ σουτ, 56’ σουτ, 62’ σουτ, 76’ σουτ Παπάζογλου – 12’ σουτ Τσοκαταρίδης)

2003

Η τρίτη στη βαθμολογία ΑΕΚ παίζει στην Τούμπα με τον πέμπτο ΠΑΟΚ, που την έχει νικήσει στην Αθήνα στον πρώτο γύρο. Και οι δύο ομάδες κυνηγούν τη νίκη, αλλά ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Ναλιτζής, μπαίνει αλλαγή και στο 90’ πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα. Η ΑΕΚ νικά στην Τούμπα μετά από οκτώ χρόνια, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία τους και τα δύο παιχνίδια στη σεζόν έρχονται «διπλό».

2008

Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, ο Ατρόμητος έχει απόσταση επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, όπου βρίσκεται ο Εργοτέλης.

Στο Περιστέρι τα πράγματα εξελίσσονται όμως δυσάρεστα για τον Ατρόμητος, καθώς γνωρίζει την ήττα με 2-1 (26’ σουτ Περόνε – 67’ σουτ Μπούντιμιρ, 87’ σουτ Ογκουνσότο). Ο Εργοτέλης πλησιάζει στους τέσσερις βαθμούς, και στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν τον προσπερνά και ο Ατρόμητος υποβιβάζεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook