Ουδείς γνωρίζει τις αποφάσεις της Σούπερ Λιγκ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ενημέρωση για το τι θα γίνει στην Premier League ίσως είναι οδηγός και για τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα και φυσικά το δικό μας.

Επίκειται τηλεδιάσκεψη στην Premier League με τους εκπροσώπους των 20 συλλόγων και ήδη έχουν εμφανιστεί τα πρώτα σενάρια με την οποία θα συνεχιστεί το  Αγγλικό πρωτάθλημα μετά το πέρασμα του κορονοϊού…

Όπως μετέδωσε το “SkySports”, πρόκειται για μια τηλεδιάσκεψη που θα έχει μορφή ενημέρωσης κι όχι λήψης αποφάσεων.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η συντριπτική πλειοψηφία των κλαμπ του κορυφαίου πρωταθλήματος θέλει να συνεχιστεί η αγωνιστικής περίοδος κι όχι να διακοπεί οριστικά και να πέσει «θύμα» του covid-19.

Στην ανακοίνωση της περασμένης Πέμπτης ξεκαθαρίστηκε πως το όριο ολοκλήρωσης της σεζόν παρατείνεται επ’ αόριστον.

Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος έχει ως πλάνο να διεξαχθούν οι εννέα τελευταίες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών μέσα σε έξι εβδομάδες και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 11 Ιουλίου. Σκοπός λοιπόν όπως αναφέρει η “Telegraph” είναι να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα αρχές Ιουλίου, ενώ η ξεκούραση ενόψει της νέας σεζόν για τους παίκτες θα είναι μηδαμινή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σχέδιο είναι η επόμενη σεζόν να ξεκινήσει ως είναι προγραμματισμένο στις 8 Αυγούστου προκειμένου να τηρηθούν οι ρήτρες και να περιοριστούν οι οικονομικές απώλειες.

Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα είναι πολύ μικρό – καθώς η χρονική απόσταση από τη λήξη της τρέχουσας σεζόν μέχρι και την έναρξη της επόμενης θα είναι ένας μήνας – ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη τι θα γίνει με τη μεταγραφική περίοδο. Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμη σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς κανείς δεν μπορεί να οριοθετήσει το τέλος της περιπέτειας με τον κορωνοϊό.

Χρονοδιάγραμμα δεν μπορεί να μπει συγκεκριμένο και είναι το μοναδικό κομμάτι που απλά θα τεθεί σε τελείως θεωρητική βάση…
Μένει να δούμε τι θα κάνει και η Σούπερ Λιγκ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook