Πήρε την καλύτερη απόφαση το καλοκαίρι ο “Τσίλια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το φετινό καλοκαίρι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ήταν στα πλάνα αρκετών ομάδων, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του, κάτι που έφερε κερδισμένο και τον παίκτη και την ομάδα.

Είναι 25 ετών και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, αφού για τον ίδιο ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω. Φέτος τον ήθελαν ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και ο Άρης, ωστόσο οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και το πλάνο της ομάδας για τα επόμενα χρόνια τον έκαναν να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Στην αρχή του πρωταθλήματος ήταν από τους κορυφαίους του ΟΦΗ μαζί με την υπόλοιπη επιθετική ομάδα, ενώ έσπασε και το ρεκόρ με τα γκολ του σε μια πρώτη χρονιά με τους “ασπρόμαυρους” που θα θυμάται σίγουρα. Στον δεύτερο γύρο η απόδοση του έπεσε, ωστόσο και πάλι ήταν ο παίκτης που “πάλευε” μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο της ομάδας.

Αναμφίβολα ο “Τσίλια” που μπορεί να αγωνιστεί παντού σαν πιστός… στρατιώτης του Γιώργου Σίμου, κέρδισε πολλά από την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, αφού όπως όλα δείχνουν τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και πάλι, ενώ και η ομάδα κέρδισε έναν παίκτη με πάθος, ταλέντο και… όνειρα για το μέλλον, όπως ακριβώς σχεδιάζει και η διοίκηση!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook