Όταν ο Παύλος Αδάμος βγήκε νικητής από την Ελευσίνα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ήταν 21 Μαρτίου 1999 όταν ο ΟΦΗ κέρδισε την Ελευσίνα εκτός έδρας με 2-1, ωστόσο κανείς δεν θυμάται αυτό το… τρίποντο αφού η ημερομηνία στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Παύλου Αδάμου που τον ανάγκασε να απουσιάζει για 9 μήνες από τα γήπεδα.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ελευσίνα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πονούσε στο αριστερό πλευρό του με αποτέλεσμα στο αεροδρόμιο ο γιατρός της ομάδας να καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και να καλέσει ασθενοφόρο.

Εκεί του αφαιρείται το αριστερό νεφρό, αφού η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή με αποτέλεσμα να απουσιάσει για εννέα μήνες από την ενεργό δράση.

Η Super League θυμάται την ιστορία του πλέον γενικού αρχηγού της ομάδας του ΟΦΗ και με ανάρτηση της στην σελίδα θυμίζει στους παλαιότερους και ενημερώνει τους νέους.

1999

Ο ΟΦΗ επικρατεί στην Ελευσίνα με 2-1 (90’ σουτ Ανδρεάδης – 73’ σουτ Ντάνιελσον, 82’ σουτ Μαρινάκης) του Πανελευσινιακού και με το τέλος του αγώνα ο Παύλος Αδάμος παραπονιέται για πόνο στο αριστερό πλευρό του.

Φτάνει στο αεροδρόμιο, αλλά ο γιατρός του αεροδρομίου αντιλαμβάνεται το πρόβλημα και καλεί το ασθενοφόρο, που τον πηγαίνει επειγόντως στο νοσοκομείο.

Εκεί του αφαιρείται άμεσα το ένα νεφρό. Ο Αδάμος μετά από εννέα μήνες παίζει και πάλι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook