Θεματοφύλακας της ιστορίας του ΟΦΗ ο Μιχάλης Μπούσης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια εποχή που τα πάντα είναι ρευστά και που υπήρξε πολύ έντονο πρόβλημα σε όλες σχεδόν τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ λόγω της καθυστέρησης της καταβολής των δόσεων για τα τηλεοπτικά από την συνδρομητική τηλεόραση ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ έβαλε… πλάτη καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της ομάδας.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε,  με την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης,   Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ όπου αποφασίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 800.000 ευρώ που είναι το ποσό το οποίο μπήκε στους λογαριασμούς της ΠΑΕ  από τον Μιχάλη Μπούση σε δυο δόσεις από την αρχή του 2020. Σε πρώτη φάση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ  κατέβαλε το ποσό των  341.000 για την κάλυψη της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου που είχε ανακοινωθεί στις αρχές του χρόνου

Το ποσό αντιστοιχούσε στην μερική κάλυψη του Μετοχικού κεφαλαίου που είχε αποφασιστεί στις 11 Ιανουαρίου  ύψους 1.158.600 ευρώ (από το συνολικό 1,5 εκ ευρώ) με έκδοση 38.620 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, με αξία έκδοσης 30,00 ευρώ και αξία κτήσης 33,00 ευρώ, κατόπιν της από 19/12/2019 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας.

Ο Μιχάλης Μπούσης κάλυψε το ποσό που του αναλογούσε αλλά και του ποσοστού της οικογένειας Παλυβού η οποία δεν συμμετείχε στην αύξηση.

Πρόσφατα ο Μιχάλης Μπούσης διέθεσε για τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ το επιπλέον ποσό των 459.000 επιπλέον το οποίο και αυτό μετοχοποιήθηκε σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα μέσω τηλεδιάσκεψης. Το ποσό αντιστοιχούσε σε μισθοδοσία και δόσεις συμβολαίων σε μια  στιγμή που υπήρξε πρόβλημα από την καθυστέρηση της καταβολής της δόσης  από τα τηλεοπτικά

Ο μεγαλομέτοχος ο οποίος όπως είχαμε γράψει, από τις αρχές του Γενάρη είναι πλέον ο απόλυτος κυρίαρχος της ΠΑΕ δεν επέτρεψε να σέρνεται το πρόβλημα και πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ έδωσε εντολή για να καταβληθεί το ποσό αυτό στα ταμεία της ομάδας προκειμένου να προχωρήσει κανονικά η λειτουργία της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook