Όταν έχεις πλάνο και πίστη πάντα πετυχαίνεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Από την πρώτη ημέρα της φετινής χρονιάς όπου ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας, υπήρχε το πλάνο και η πίστη στο υλικό κάτι που φάνηκε στο τέλος της κανονικής διάρκειας όπου η ομάδα πέτυχε τον στόχο της.

Ο ΟΦΗ φέτος είχε πλάνο, οργάνωση και φυσικά πίστη στο ρόστερ από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μέχρι και το ματς με την Λαμία, όπου σφραγίστηκε η επιστροφή του ΟΦΗ στην Ευρώπη μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Ο Γιάννης Σαμαράς, πίστεψε στον Γιώργο Σίμο και ο 41χρονος τεχνικός στο υλικό της ομάδας και έτσι ξεκίνησε το… χτίσιμο του νέου ΟΦΗ για την φετινή χρονιά. Από την πρώτη συνάντηση του προπονητή της ομάδας με τους παίκτες εμφανίστηκε η λέξη πλάνο και στόχος για ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι που ήταν σίγουρο ότι θα πετύχει μέσα στην χρονιά, αφού η δουλειά ήταν παραπάνω από αρκετή.

Η επιτυχία του ΟΦΗ για πολλούς ήταν παράξενη, ωστόσο όχι για τους ίδιους, αφού έβλεπαν καθημερινά μέσα στο πρωτάθλημα να βγαίνει η δουλειά της Ολλανδίας. Μπορεί να μην έβγαιναν να “φωνάζουν” για στόχους, αφού αυτός ήταν το ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο μέσα τους ήξεραν καλά ότι μπορούν να πετύχουν, αφού υπάρχει πλάνο και πίστη!

Έτσι ο ΟΦΗ βρίσκεται πλέον στα πλέι οφ, περιμένει την επανέναρξη για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά και να ξεκινήσει να… ονειρεύεται Ευρώπη τη νέα αγωνιστική χρονιά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook