As: “Η ΟΥΕΦΑ εξετάζει οριστική διακοπή και οι θέσεις για το Europa να μείνουν ως έχουν”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γνωστή εφημερίδα της Ισπανίας, στην αυριανή τηλεδιάσκεψη θα κριθεί η τύχη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων καθώς και των ευρωπαϊκών θέσεων για την επόμενη σεζόν.

Για αύριο (17/3) έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ της ΟΥΕΦΑ και των 55 μελών της προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στα θέματα συζήτησης είναι βεβαίως το τι θα γίνει με την συνέχεια των Champions League και Europa League αλλά και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του επόμενου καλοκαιριού.

Ωστόσο, ένα θέμα που θα συζητηθεί και αφορά (και) τον ΟΦΗ είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα που έχουν προχωρήσει σε “λουκέτο”. Οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν για την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου και κατά συνέπεια η ΟΥΕΦΑ επεξεργάζεται το πλάνο για το πως θα συμπληρωθούν οι θέσεις.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η As, το πλάνο που επεξεργάζεται η ΟΥΕΦΑ είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με βάση και την θέση που έχουν οι ομάδες στην τρέχουσα βαθμολογία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Αs, οι θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου θα καταλήξουν στις ομάδες που τις κατέχουν μέχρι τώρα. Σε περίπτωση που τελικά παρθεί αυτή η απόφαση από την ΟΥΕΦΑ τότε αυτό σημαίνει πως ο ΟΦΗ, έχοντας τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας παίρνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης περιόδου ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με την υπόθεση του Παναθηναϊκού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook