Αλλάζουν οι ζωές των ομάδων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η χώρα βρίσκεται σε “καραντίνα” τα πάντα είναι κλειστά και όπως ήταν φυσικό το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από αυτή την κατάσταση.

Τα συμπτώματα κορωνοϊού αυξάνονται καθημερινά στην Ελλάδα και η χώρα πλέον έχει μπει σε μια καραντίνα, όπου κανείς δεν βγαίνει από το σπίτι του εκτός και αν είναι κάτι πολύ σημαντικό. Βέβαια σήμερα αυτό δεν το είδαμε στην πόλη μας και γενικά στην χώρα μας μιας και οι παραλίες γέμισαν, αλλά δεν είναι αρμοδιότητα μας να το κρίνουμε αυτό.

Όπως ήταν φυσικό το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από όλο αυτό και σήμερα ανακοινώθηκε και η διακοπή των προπονήσεων σε όλες τις ομάδες και κατηγορίες.

Πλέον και οι σύλλογοι μπαίνουν σε ένα διαφορετικό μονοπάτι το οποίο θα πρέπει να διαχειριστούν κατάλληλα, αφού η αποχή από το ποδόσφαιρο μοιάζει άγνωστη, αφού κανείς δεν ξέρει την επόμενη ημέρα. Πλέον οι ΠΑΕ και όχι μόνο θα πρέπει να διαχειριστούν καταστάσεις και πιέσεις σε μια κατάσταση πανδημίας, ούτως ώστε να παραμείνουν σταθερές οι αξίες αλλά και οι οικονομικές σιγουριές των ομάδων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook