Τι θα κάνει η Σούπερ Λιγκ;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο κορονοϊός έβαλε “λουκέτο” σε Ιταλία, Ισπανία ενώ σήμερα αποφασίστηκε η αναστολή και της Basket League, η Λίγκα θα αφήσει να παιχτεί ποδόσφαιρο η όχι;

Το ποδόσφαιρο έχει μπει σε δεύτερη μοίρα τις τελευταίες ημέρες λόγω του Κορονοϊού με τα πρωταθλήματα πολλών χωρών να αναβάλλονται και άλλα να είναι σε σκέψεις για κάτι παρόμοιο.

Στην Ελλάδα τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά με αποτέλεσμα να κλείνουν δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, γυμναστήρια, πισίνες, ακόμα και η Basket League παίρνοντας σοβαρά ένα θέμα που ταλαιπωρεί παγκοσμίος τον πλανήτη, αφού μιλάμε για ιό που μπορεί να σου αφαιρέσει την ζωή.

Το επόμενο ερώτημα είναι το τι θα κάνει η Super League, όπου με τα τωρινά δεδομένα συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα και θα έχουμε αγωνιστική δράση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα ο ΠΣΑΠ με ανακοίνωση του ζήτησε την αναβολή του πρωταθλήματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παρακολουθούν με αγωνία την παγκόσμια έξαρση του κορονοϊού, που εγκυμονεί κινδύνους για όλους μας και κυρίως όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Ο Π.Σ.Α.Π. με γνώμονα τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας και πάντα με υπευθυνότητα για την διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας που πρέπει να αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ζητά την αναβολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση έκθεσης στον κίνδυνο, τόσο των μελών του όσο και του συνόλου της κοινωνίας μας”.

Σίγουρα είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που πρέπει να το εξετάσουν στην Λίγκα και να μην το αφήσουν στην τύχη τους, καθώς βλέπουμε ότι μέρα με την μέρα η χώρα αλλά και γενικά σε όλες οι χώρες νεκρώνουν από τα περιστατικά που διαδραματίζονται με τον κορονοϊό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook