Pic | Άνοδος 400 θέσεων για τον Γιώργο Σίμο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα “clubworldranking” που ασχολείται με τέτοιου είδους αξιολογήσεις ανέβασε τον Γιώργο Σίμο στην κορυφαία τετράδα των Ελλήνων προπονητών.

Με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στα πλέι οφ και έχοντας εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, ανεβαίνουν και οι “μετοχές” του Γιώργου Σίμου.

Στην παρθενική του συμμετοχή ως προπονητής σε επαγγελματική ομάδα, ο Γιώργος Σίμος ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 12 ήττες. Σύμφωνα με το “clubworldranking”, ο Γιώργος Σίμος έχει συγκεντρώσει 1.099 βαθμούς και βρίσκεται στην 542η θέση της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω του προπονητές με μακρόχρονη παρουσία στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ όπως οι Γρηγορίου, Χάβος, Παράσχος, Αναστασίου.

Ο Γιώργος Σίμος βρίσκεται στην τέταρτη θέση, σε ότι αφορά τους Έλληνες προπονητές και οι μόνοι που βρίσκονται από πάνω του είναι οι Παντελίδης, Γκώνιας και Δώνης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σίμος πως στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Γιώργος Σίμος βρισκόταν στην 973η θέση κάνοντας άλμα σχεδόν 400 θέσεων μέσα σε λίγους μήνες.

Για την ιστορία, στη κορυφή της λίστας βρίσκεται ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ, Γιούγκερν Κλοπ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook