Βελτιώνεται συνεχώς και δίνει λύσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Κουτρουμπής παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει τους λόγους που τον επέλεξε ο ΟΦΗ για το κέντρο της άμυνας, έχοντας καταφέρει πλέον να καθιερωθεί δίπλα στον Γιαννούλη.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν ξεκίνησε πολύ καλά με τη φανέλα του ΟΦΗ και αυτό έμοιαζε λογικό αφού είχε αρκετό διάστημα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, με αποτέλεσμα ο κόσμος να δυσανασχετίσει με τις εμφανίσεις του.

Παρόλα αυτά στον ΟΦΗ ήξεραν τις δυνατότητες του Κουτρουμπή και με πολύ δουλειά και πίστωση χρόνου κατάφερε να βρει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο βοηθώντας την ομάδα να μπει στα Play Off και σίγουραθ α δώσει λύσεις και στο μίνι πρωτάθλημα που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Κουτρουμπής μέσα στο 2020 έχει κάνει εντυπωσιακά παιχνίδια, εκτός αν εξαιρέσουμε ορισμένα όπως αυτό στην Τρίπολη όπου εκεί ήταν γενικά το σύνολο της ομάδας κακό και συνεχώς ανεβαίνει και ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Σίγουρα και ο ίδιος γνωρίζει ότι έχει αδυναμίες, ωστόσο με καθημερινή δουλειά προσπαθεί να γίνεται καλύτερος και σίγουρα έχει δημιουργήσει ένα δίδυμο με τον Κώστα Γιαννούλη αρκετά δυνατό και έμπειρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook