Κλείνεις τα αυτιά σου και προχωράς!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το καλοκαίρι που ανακοινώθηκε η απόκτηση του Γιώργου Σίμου στον πάγκο του ΟΦΗ αρκετοί έτρεξαν να κατακρίνουν την κίνηση της διοίκησης, ωστόσο λίγους μήνες μετά είδαν την ομάδα να επιστρέφει εκεί που ανήκει!

Ήταν η πρώτη του χρονιά στον πάγκο μεγάλης ομάδας και σίγουρα η πίεση που ακούει στο όνομα ΟΦΗ ήταν μεγάλη για τον 41χρονο τεχνικό, που τελικά τα κατάφερε και με το παραπάνω. Ο Γιώργος Σίμος από την πρώτη ημέρα που πάτησε το… πόδι του στην Ολλανδία μέχρι και στην τελευταία προπόνηση δεν αναφέρθηκε σε τίποτα άλλο εκτός από την δουλειά, μια δουλειά που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε όλη την χρονιά, έχοντας βέβαια και τα αρνητικά αποτελέσματα όπως γίνεται συνήθως σε όλο τον κόσμο.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά, ωστόσο στα μέσα αυτής οι απουσίες και τα συνεχόμενα παιχνίδια ανάγκασαν την ομάδα να χάσει τον ρυθμό της και να ρθουν τα αρνητικά αποτελέσματα. Η πίστη του Γιάννη Σαμαρά στο πρόσωπο του και το πλάνο της ομάδας δεν διατάραξαν την ηρεμία του ΟΦΗ.

Ο νεαρός τεχνικός, όπως και όλη η ομάδα δεν επηρεάστηκε από τα αρνητικά αποτελέσματα και με την βοήθεια του κόσμου που βρισκόταν πάντα δίπλα στην ομάδα επέστρεψε στην κανονικότητα πήρε το εισιτήριο για τα Play Off και συνάμα για την Ευρώπη μετά από 20 ολόκληρα χρονια δικαιώνοντας έτσι την επιλογή της διοίκησης από το καλοκαίρι.

Το… κλειδί σε όλες τις δουλειές αλλά και στην ζωή είναι να κλείνεις τα αυτιά σου σε αρνητικά σχόλια και μέσα από δουλειά και πίστη θα βγεις νικητής. Ο χρόνος λοιπόν κρίνει τους πάντες και στον ΟΦΗ μέχρι τώρα το πρόσημο είναι θετικό!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook