Ένα διαφορετικό παιχνίδι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

ΟΦΗ και Άρης διασταυρώνουν τα ξύφι τους την ερχόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα των Play Off και το παιχνίδι αυτό δεν έχει καμία παρομοίωση με αυτό της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Άρη, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο βέβαια να ισχύει κάτι ανάλογο και στην επανάληψη, αφού ο Άρης είχε φάσεις, χαμένα πέναλτι και έναν εντυπωσιακό Σωτηρίου που κρατούσε το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Τότε ο ΟΦΗ δεν είχε φτάσει στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, αφού ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, ενώ από την άλλη ο Άρης είχε δώσει ήδη παιχνίδια για την Ευρώπη. Κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει, αφού και ο ΟΦΗ έχει φτάσει στο επιθυμιτό αποτέλεσμα που θέλει ο Γιώργος Σίμος έχοντας παράλληλα και όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Αυτό κάνει αυτόματα το παιχνίδι εντελώς διαφορετικό για τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για το αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στην πέμτπη θέση, αρκεί να δείξει μια πολύ καλή εικόνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook