Ο πρώτος στόχος πραγματοποιήθηκε, τώρα παίζει για πάρτη του!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ μπορεί στην αρχή της χρονιάς να ξεκίνησε με στόχο να έχει μια καλύτερη πορεία από πέρυσι και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο στα μισά του πρωταθλήματος η ομάδα έδειχνε ικανή να χτυπήσει την εξάδα.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου πραγματοποίησαν μια… μαγική χρονιά η οποία κατάφερε να πετύχει ένα στόχο που στην αρχή της χρονιάς ήταν μακρινός. Το ωραίο ποδόσφαιρο, οι παίκτες κλειδιά και φυσικά το… πλάνο της διοίκησης οδήγησαν τον ΟΦΗ στην πρώτη μεγάλη επιτυχία της νέας εποχής που δεν είναι άλλη από την είσοδο στην εξάδα και όπως όλα δείχνουν θα έχει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά.

Έτσι ο πρώτος στόχος έγινε πραγματικότητα και πλέον χωρίς άγχος η ομάδα θα παραταχθεί στα play off θέλοντας να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για να μπορέσει να τερματίσει και όσο πιο ψηλά γίνεται, για να έχει σίγουρη την είσοδο στα ευρωπαϊκά… σαλόνια και σε καλύτερες κληρώσεις.

Σίγουρα θα είναι εντελώς διαφορετική  η ομάδα μέσα στα πλέι οφ αφού επέστρεψαν οι τραυματίες και είναι έτοιμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω έχοντας όπλο την έδρα και φυσικά την έδρα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook