Πλέι οφ: Πάμε για σέντρα στις 14 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι ορισμοί ξένων διαιτητών στους αγώνες των πλέι οφ και οι αντικειμενικές δυσκολίες που παρουσιάζονται με την κλήρωση της Πέμπτης οδηγούν την μετάθεση της σέντρας για μια εβδομάδα αργότερα.

Aπό την στιγμή που η κλήρωση των πλέι οφ ορίστηκε να διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, οι πιθανότητες σέντρας από αυτό το Σαββατοκύριακο μειώνονταν ακόμα περισσότερο. Υπάρχει μια σειρά από λόγους που δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ από αυτήν την Κυριακή και κάνουν αντικειμενικά δύσκολη την σέντρα από τις 8 Μαρτίου.

Η εκκρεμοδικία που υπάρχει στην υπόθεση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, το γεγονός ότι όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ θα διεξαχθούν παρουσία ξένων διαιτητών – άρα δεν υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια για να γίνουν ορισμοί – όπως και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για έκδοση εισιτηρίων αγώνων, αεροπορικών κτλ, καθιστούν αδύνατη την σέντρα από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πως είναι σίγουρο ότι η σέντρα των πλέι οφ θα γίνει την Κυριακή 14 Μαρτίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook