Στον δρόμο που άνοιξε ο Μπούσης: Φίλος και κουμπάρος του ο ιδιοκτήτης της Καλαμάτας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Γιώργος Πρασσάς με καταγωγή από την Μεσσηνία και μόνιμος κάτοικος στο Σικάγο, Γιώργος Πρασσάς έσπευσε να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στον πρόεδρο του ΟΦΗ.

Δέκα μήνες μετά την έλευση του Μιχάλη Μπούση στην Ελλάδα προκειμένου να επενδύσει στον ΟΦΗ και να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, το καλοκαίρι του 2019 ήρθε στην χώρα μας και ο Γιώργος Πρασσάς. Επιχειρηματίας με καταγωγή από την Μεσσηνία, το καλοκαίρι του 2019 απέκτησε τις μετοχές της Καλαμάτας που φέτος αγωνίζεται στην Football League.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα sportstonoto.gr, οι δυο τους, πέραν του ότι ζουν στην ίδια μεγαλούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών, συνδέονται με στενή φιλία που την έχουν επισφραγίσει και με κουμπαριά.

Ο ιδιοκτήτης της Καλαμάτας με δήλωση του στην ιστοσελίδα συνεχάρη τον Μιχάλη Μπούση χαρακτηρίζοντας τον ΟΦΗ “αδερφό σωματείο” με την “Μαύρη Θύελλα” εκφράζοντας την ευχή να βρεθούν οι δύο σύλλογοι αντιμέτωποι στην μεγάλη κατηγορία.

“Θερμά συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την είσοδό του στα πλέι oφ της Super League. H ομάδα της Κρήτης μας είναι αδελφό σωματείο με τη Μαύρη Θύελλα, φορά και αυτός μελανόλευκα, είναι ομάδα του νότου μας, με μεγάλη ιστορία, πολύ κόσμο όπως η Καλαμάτα μας και βέβαια είναι η ομάδα του φίλου και κουμπάρου μου Μιχάλη Μπούση. Εύχομαι σύντομα ο ΟΦΗ και η Μαύρη Θύελλα να συνυπάρξουν μαζί στην Α’ Εθνική κατηγορία, εκεί όπου πραγματικά ανήκουν”, δήλωσε ο Γιώργος Πρασσάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook