Από τα αλώνια της Γ’ Εθνικής, στα σαλόνια της Ευρώπης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έζησαν τα πάντα στον σύλλογο. Από τα “χωράφια” της Γ’ Εθνικής, πλέον μέλη του ΟΦΗ που κέρδισε την έξοδο στην Ευρώπη.

Τέσσερα χρόνια πριν, μέσα στο 2016 ο ΟΦΗ αντιμετώπιζε το φάσμα της ανόδου από την Γ’ Εθνική στην Football League. Όταν έμπαινε εκείνη η χρονιά, η διαφορά του δεύτερου ΟΦΗ με τον πρώτο Φωστήρα ήταν διψήφια. Τον Γενάρη εκείνης της χρονιάς πήραν μεταγραφή στον ΟΦΗ ο Ανέστης Νάστος και ο Γιάννης Δερμιτζάκης. Ο τρίτος της παρέας είναι ο Μανώλης Μπολάκης. Αυτός και αν τα έζησε παραπάνω αφού γυρνώντας πίσω τον χρόνο, θα θυμηθούμε πως ο Μπολάκης ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του  ΟΦΗ που αποτελούσαν μέλη του συλλόγου που αποχώρησε από την Σούπερ Λιγκ την άνοιξη του 2015.

Οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ από την χρονιά που εκείνος αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική. Μέσα σε τέσσερα χρόνια πανηγύρισαν δύο ανόδους και μια έξοδο στην Ευρώπη – ένα επίτευγμα που σίγουρα μένει στην ιστορία και όπως είπε πολύ σωστά και ο Σίμος το βράδυ της Κυριακής “ακόμα και εκείνοι που δεν έπαιζαν πολύ έχουν μεγάλο μερίδιο επιτυχίας στην φετινή πορεία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook