Η παθιασμένη ομιλία του Σίμου: “Το αξίζατε, είμαι πολύ περήφανος για εσάς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμία και σε μια ομιλία γεμάτη πάθος έδωσε το σύνθημα για τα πλέι οφ.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί λίγα λεπτά πριν και το τελευταίο σφύριγμα του Κομίνη βρήκε όλους μέσα στον ΟΦΗ να πανηγυρίζουν την είσοδο της ομάδας στα πλέι – οφ. Στο κέντρο του γηπέδου συγκεντρώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μαζί με τον Μιχάλη Μπούση σχηματίζοντας έναν κύκλο και στο κέντρο μπήκε ο Γιώργος Σίμος.

Σε μια παθιασμένη ομιλία ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του βγάζοντας προς τα έξω όλα τα συναισθήματα της πίεσης και της χαράς που υπήρχε για την δικαίωση ολόκληρου του ποδοσφαιρικού πλάνου αλλά και της επίτευξης του μεγάλου στόχου που ήταν η είσοδος στην εξάδα.

“Είμαι πολύ περήφανος για όλους σας. Το αξίζατε πέρα ως πέρα για την προσπάθεια που κάνατε όλη την χρονιά” είπε αρχικά ο Γιώργος Σίμος και συνέχισε αναφερόμενος στην πρόκληση των πλέι οφ: “Πάμε τώρα να βρούμε τα όρια μας, σας έχω εμπιστοσύνη όπως και εσείς να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και τις δυνατότητες σας” με τους παίκτες να τον αγκαλιάζουν και να τον χειροκροτούν αφού ακολούθησε και η ανακοίνωση του “δώρου” με τον τεχνικό του ΟΦΗ να τους ανακοινώνει μια μέρα ακόμα έξτρα ξεκούρασης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook