“Εμείς μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ώρες μετά την εξασφάλιση της εισόδου στα πλέι οφ, ο Γιώργος Σίμος έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των επόμενων 10 αγωνιστικών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος στο open

Για την συμμετοχή του ΟΦΗ στα πλέι οφ: “Μετά από 8 μήνες έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι στο τέλος υπήρξε δικαιοσύνη. Δίκαια είμαστε στα πλέι οφ και σε αυτήν την ωραία διαδικασία που έρχεται”.

Για τον στόχο των πλει οφ: “Δύο ήταν τα κομβικά στοιχεία: Την δεύτερη αγωνιστική έφυγε από το μυαλό μας η λέξη παραμονή, ένα πράγμα που υπήρχε έντονα στην ομάδα μας. Πήραμε μεγάλη αυτοπεποίθηση από τις δύο πρώτες αγωνιστικές και το άλλο ήταν η σταθερότητα που δείξαμε όλη την χρονιά και από ότι θυμάμαι, μόνο μια αγωνιστική μείναμε εκτός εξάδας. Θέλουμε να το χαρούμε και μέσα από αυτό θα ψάξουμε τα όρια μας”.

Για την σταθερότητα του ΟΦΗ: “Πολύ σημαντικός παράγοντας ήταν ότι δείξαμε σταθερότητα και μέσα από τα αρνητικά αποτελέσματα καταφέραμε να έχουμε μια σταθερότητα. Είχαμε τραυματισμούς που δεν ήταν μυικοί αλλά που δύσκολα συμβαίνουν. Όλοι οι παίκτες, ακόμα και εκείνοι που δεν έπαιξαν βοήθησαν την ομάδα πάρα πολύ και τους ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Για την αναγνώριση προς τον ΟΦΗ: “Μας ενδιαφέρει πολύ το προϊόν, είτε αγωνιστικά – είτε εξωαγωνιστικά. Θέλουμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο και να αρέσει σε όλους όσους βλέπουν την ομάδα μας και είμαστε χαρούμενοι γιατί το ποδόσφαιρο αρέσει σε αρκετούς φιλάθλους και το επίσης σημαντικό είναι ότι εμείς, όλη την χρονιά, δεν έχουμε απασχολήσει ποτέ και τίποτα εκτός από το ποδόσφαιρο. Δεν μιλάμε για την διαιτησία, υπάρχει σεβασμός προς όλους, δεν έχουμε πει το παραμικρό και αυτό γίνεται συνειδητά. Όπως εμείς θέλουμε τον χρόνο να βελτιωθούμε, τον ίδιο χρόνο δίνουμε σε όλους”.

Για τα 10 παιχνίδια των πλέι οφ και τα διαφορετικά πρόσωπα εντός και εκτός έδρας: “Όλα ήταν αναμενόμενα. Κανένας μας δεν πίστευε πως θα παίζουμε καλά εντός και εκτός έδρας, γνωρίζαμε τι θα γίνουν όμως το σημαντικότερο είναι ότι γνωρίζαμε πως θα το διαχειριστούμε. Το ίδιο θα κάνουμε και στα 10 παιχνίδια και όπως κάνουμε όλη την χρονιά, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα βλέποντας ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι”.

Για την μάχη του τίτλου: “Το +7 είναι μια σημαντική διαφορά όμως υπάρχουν 30 βαθμοί που διεκδικούνται. Νομίζω πως δίκαια υπάρχει αυτή η διαφορά όμως υπάρχουν 10 αγωνιστικές και δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Βλέπουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κάθε εβδομάδα παίζονταν 7 ενδιαφέροντα παιχνίδια και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσουμε τις 13 ομάδες που μας έκαναν να βελτιωθούμε και να το δούμε διαφορετικά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook