Τα ωραία τώρα αρχίζουν!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένας μαγικός ΟΦΗ την φετινή χρονιά κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδο του στα πλέι οφ και συνάμα στα ευρωπαϊκά σαλόνια της νέας χρονιάς και όπως όλα δείχνουν τα ωραία τώρα αρχίζουν!

Όλη την χρονιά με χαμηλά τον πήχη και χωρίς μεγάλα λόγια η ομάδα του ΟΦΗ πάλευε μέσα από προπονήσεις και καθημερινή βελτίωση να γίνεται καλύτερη και να κυνηγάει το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι με πρώτο στόχο το καλό ποδόσφαιρο.

Αυτό σε κάθε αγωνιστική γινόταν καλύτερο με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να βρίσκεται σχεδόν για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στην πρώτη εξάδα. Λέμε σχεδόν αφού μόλις 2 αγωνιστικές είχε απουσιάσει από αυτές τις θέσεις.

Ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του πάντα μιλούσαν για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μπορεί να ακουγόταν βαρετό όλο αυτό, όμως φαίνεται ότι αυτό ήταν το μεγάλο όπλο της ομάδας μαζί με την ηρεμία για να φτάσει εδώ.

Κάθε ένας πλέον στην ομάδα έχει το λόγο να είναι χαρούμενος και να δικαιωμένος, αφού η ομάδα έκανε κάτι αφύσικο παίρνοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο, ένα χρόνο μόλις μετά το… restart και τον ερχομό Μιχάλη Μπούση.

Πλέον ο ΟΦΗ έχει να σκέφτεται την Ευρώπη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, μιας και  Παναθηναϊκός δύσκολα να δικαιωθεί από την UEFA και φυσικά να ζήσει 10 αγωνιστικές ντέρμπι και να θυμηθεί τις ένδοξες στιγμές.

Πλέον τα ωραία τώρα αρχίζουν για τον ΟΦΗ με τα πλέι οφ τα οποία θα παίξει χωρίς άγχος και σίγουρα θα είναι καλύτερος όπως είδαμε και στο σημερινό παιχνίδι αφού θα έχει όλους τους παίκτες έτοιμους, ενώ από το καλοκαίρι θα σκέφτεται και τα προκριματικά της Ευρώπης ανάλογα και σε τι θέση θα τερματίσει!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook