ΟΦΗ – Λαμία: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί την Λαμία στην έδρα του για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και το Gentikoule.gr σας θυμίζει τι έγινε στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων.

Η περασμένη χρονιά δεν έχει καμία σχέση με την φετινή, γι αυτό και ο ΟΦΗ βρίσκεται πλέον μια… ανάσα από τα πλέι οφ. Ωστόσο ας γυρίσουμε πίσω το χρόνο και ας μεταφερθούμε στις 18/2/2019, όπου ο ΟΦΗ φιλοξενούσε στο “Γεντί Κουλέ” την Λαμία έχοντας και πάλι στόχο τους τρεις βαθμούς αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος από την Λαμία, ωστόσο τόσο οι χαμένες ευκαιρίες όσο και τα λάθη ήταν αυτά που του στοίχησαν τους τρεις βαθμούς μη καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει τίποτα από το παιχνίδι χάνοντας με βαρύ σκορ.

Τα γκολ για την Λαμία πέτυχαν οι  Καραμάνος στο 57′, Τομάς στο 61′ και Μπερτόγλιο στο 74′, ενώ για τον ΟΦΗ μείωσε σε 3-1 ο Σακόρ. Αυτή η ήττα είχε βυθίσει τον ΟΦΗ στις τελευταίες θέσεις ωστόσο στο φινάλε κατάφερε να σώσει την χρονιά.

Φέτος είναι ένα ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες αφού η Λαμία έρχεται στο Ηράκλειο αδιάφορη, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ψάξει το “διπλό”, ενώ ο ΟΦΗ που έχει καλύτερη ομάδα θα ψάξει τους τρεις βαθμούς για να μπει στα πλέι οφ.

Ας θυμηθούμε τις ενδεκάδες που ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες στην περυσινή αναμέτρηση, όπου και θα παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν πολλές αλλαγές ειδικά για τον ΟΦΗ, αφού μόνο οι Κοροβέσης, Μεγιάδο και Ναμπί αναμένεται να είναι και στο ματς της Κυριακής.

 

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο (75′ Κουτσιανικούλης), Κυριακίδης (62′ Σακόρ), Ναμπί, Βαζ (67′ Νέιρα), Φερέιρα, Πέρσον.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας (46′ Ασίγκμπα), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος, Τομάς, Μπερτόγλιο (76′ Πίτι), Τσούκαλος (56′ Επστάιν)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook