Τέσσερις μήνες μετά ξανά μαζί Νέιρα, Ναμπί, Μεγιάδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλα δείχνουν πως η τριάδα των χαφ που σήκωσε το βάρος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι στην βασική ενδκάδα του αγώνα με την Λαμία.

Από εκείνο το παιχνίδι του Οκτώβρη και τη νίκη επί της Ξάνθης με 2-0, η “καλοκουρδισμένη” μηχανή της μεσαίας γραμμής του ΟΦΗ με την ταυτόχρονη παρουσία στην ενδεκάδα των Ναμπί, Μεγιάδο και Νέιρα δεν έπαιξε ποτέ ξανά μαζί. Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Αργεντινός χαφ τον άφησε εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες και όταν επέστρεψε αυτός, ο Ναμπί αφενός ήταν ανέτοιμος και αφετέρου ο Νέιρα τραυματίστηκε στο ματς της Τούμπας με αποτέλεσμα να μείνει στα πιτς.

Όλα δείχνουν, αυτό βέβαια θα κριθεί και από τον βαθμό ετοιμότητας του Χουάν Νέιρα που επέστρεψε στην δράση κόντρα στην ΑΕΚ, ότι οι τρεις τους θα πέσουν στην μάχη με την Λαμία την ερχόμενη Κυριακή.

Ειδικά σε μια αναμέτρηση που ο ΟΦΗ θα είναι στην επίθεση ψάχνοντας το γκολ που θα του δώσει προβάδισμα, η παρουσία των Νέιρα, Ναμπί στο αρχικό σχήμα επιβάλλεται προκειμένου να βρεθούν οι τρόποι και οι λύσεις ώστε να ανοίξει η άμυνα της Λαμίας. Άλλωστε το ίδιο, μεγάλο, πρόβλημα παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο όπου ελλείψει Νέιρα ο ΟΦΗ παρότι είχε την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να την μεταφέρει σωστά προς την περιοχή του Μέγερι και κατά συνέπεια έφτανε με δυσκολία στα πόδια του Ναμπί που με την σειρά του δεν τροφοδότησε καθόλου την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook