Θέμα: Τα πλέι οφ φέρνουν λεφτά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η είσοδος στα πλέι οφ και η προσδοκόμενη εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου δεν έχει μόνο αγωνιστικά οφέλη αλλά και εξωαγωνιστικά, με περισσότερα κέρδη και μπόνους από τις χορηγίες της ΠΑΕ. Το Gentikoule αναλύει.

Πολλαπλά θα είναι τα κέρδη του ΟΦΗ σε περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει την ερχόμενη Κυριακή την είσοδο του στην εξάδα και αυτά αφορούν τα ταμεία του που αναμένεται να μπουν αρκετά χρήματα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, στις συμφωνίες που είχε συνάψει το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ με τους χορηγούς του ΟΦΗ υπήρχε η πρόβλεψη για έξτρα μπόνους εφόσον η ομάδα καταφέρει να πετύχει την είσοδο της στα πλέι – οφ.

Η παρουσία του ΟΦΗ στην εξάδα δεν ενισχύει μόνο το εξωαγωνιστικό προφίλ του συλλόγου και την εκδυνάμωση του brand name με μελλοντικά κέρδη – τόσο από θέμα πρεστίζ, όσο και από θέμα ενίσχυσης για περισσότερες χορηγίες – και βέβαια δεν μιλάμε σε τοπικό επίπεδο αλλά σε επίπεδο Ελλάδας. Ο ΟΦΗ έχει ήδη καταφέρει, μέσα σε ένα διάστημα 18 μηνών, να ενισχύσει το δικό του brand name με την σύναψη συμφωνίες με μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας (Stoiximan, Avis) και η παρουσία του στα πλέι οφ, άρα και εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου θα φέρει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη στα ταμεία του μέσω των μπόνους που έχουν προβλεφθεί. Αυτό το στοιχείο αποτελεί και ένα έξτρα κίνητρο για το club που μέσω των μπόνους επίτευξης στόχων αφού τα έσοδα που προβλέπονται είναι αρκετά – πέρα όπως αναφέραμε παραπάνω από την εκδυνάμωση του ονόματος του ΟΦΗ που θα δώσει πέντε παιχνίδια σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook