Ζοάο Βίκτορ: “Ο ΟΦΗ έχει ένα απίστευτο πρότζεκτ, νίκη την Κυριακή και μπροστά στον κόσμο μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ζοάο Βίκτορ μίλησε στη Nova και τόνισε ότι το ματς με την ΑΕΚ κρίθηκε στο πρώτο 10λεπτο δίνοντας το σύνθημα για την μάχη με την Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: “Αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο και πληρώνεις τα λάθη απέναντι σε μεγάλες ομάδες, όταν χάνεις με 2-0 στο 7′ τότε είναι δύσκολο να επιστρέψεις”.

Για την κακή εικόνα του ΟΦΗ: “Ξεκίνησαν το παιχνίδι πολύ δυνατά και πιο συγκεντρωμένα από εμάς, για αυτό σκόραραν και γρήγορα”.

Για το παιχνίδι με την Λαμία: “Πρέπει να ξεχάσουμε την ΑΕΚ και να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε. Όλα εξαρτώνται από εμάς, πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε την Κυριακή μπροστά στον κόσμο μας”.

Για την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ: “Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε με τον ΟΦΗ, μου άρεσε όσα μου μετέφεραν, μου αρέσει το πρότζεκτ και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να έρθω. Ήθελα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα και για αυτό αποφάσισα να έρθω. Στον ΟΦΗ υπάρχει ένα απίστευτο πρότζεκτ όχι μόνο για τώρα αλλά για τα επόμενα χρόνια. Ο ΟΦΗ έχει καταπληκτικούς φιλάθλους, ο μάνατζερ μου, μου το έλεγε από την αρχή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook