ΟΦΗ – Ατρόμητος: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ατρόμητο το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα ματς κρίσιμο για την συνέχεια και το Gentikoule.gr σας θυμίζει την τελευταία “μάχη” των δύο ομάδων.

Την περασμένη χρονιά οι δύο ομάδες είχαν εντελώς διαφορετικούς στόχους, αφού ο Ατρόμητος πάλευε για την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ ο ΟΦΗ για την παραμονή του στην κατηγορία. Ωστόσο ο ΟΦΗ σε εκείνο το παιχνίδι είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως οι χαμένες ευκαιρίες τον άφησαν στην ισοπαλία.

Πιο συγκεκριμένα ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 33′ όταν ο Ουάρντα εκτέλεσε κόρνερ, ο Χατζηισαΐας πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κι έστειλε την μπάλα στον Κουλούρη που με προβολή από κοντά έκανε το 0-1.

Ο ΟΦΗ απάντησε λίγα λεπτά μετά όταν ο Κοροβέσης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά κι πέρασε την μπάλα στον Νέιρα, που πάτησε περιοχή και πλάσαρε για το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα εκείνη την αγωνιστική και για τις δύο ομάδες η ισοπαλία δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα, κάτι που συμβαίνει και φέτος το ίδιο, αφού το ματς της Δευτέρας μπορεί να θεωρηθεί και “τελικός” για την έκτη θέση και την είσοδο στα Play Off.

Ας θυμηθούμε τις ενδεκάδες που ξεκίνησαν πέρυσι οι ομάδες:

ΟΦΗ (Νίκος Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγιεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος (78′ Παπαστεριανός), Ναμπί, Νέιρα, Κοροβέσης (66′ Ντίνας), Γιακουμάκης (75′ Βουό)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Χατζηισαΐας, Μάντσον (79′ Ούμπιδες), Κιβρακίδης (44′ Νάτσος), Κουλούρης, Μπρούνο (65′ Ενσικουλού), Καρασαλίδης, Ουάρντα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook