Η πιο κομβική αγωνιστική του πρωταθλήματος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όχι δεν είναι μόνο το ματς του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο αφού οι έξι από τις επτά ομάδες παίζουν μεταξύ τους και η έβδομη με τον ΠΑΟΚ.

Μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας, η αγωνιστική που έρχεται θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό ποιες θα είναι οι ομάδες που θα παραμείνουν ζωντανές για την είσοδο στην εξάδα. Και αυτό συμβαίνει γιατί αυτό το τριήμερο, θα δούμε το εξής παράδοξο: Οι έξι από τις επτά ομάδες που βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών παίζουν μεταξύ τους ενώ η έβδομη (Λάρισα) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ – κάτι που σημαίνει πως το έργο της είναι δύσκολο εκ προοιμίου.

Ο ΟΦΗ (28) θα υποδεχτεί την Δευτέρα τον Ατρόμητο (26) ενώ την προηγούμενη μέρα, η Ξάνθη (28) φιλοξενεί στα Πηγάδια την Λαμία (25) και την ίδια μέρα ο Βόλος (26) αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης (26).

Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως αυτή η αγωνιστική αναδεικνύεται στην πιο κομβική του φετινού πρωταθλήματος καθώς μετά την ολοκλήρωση της μπορεί να ξεκαθαρίσουν, σε μεγάλο βαθμό, τα πράγματα και για το ποιες είναι εκείνες που θα πάνε μέχρι το τέλος. Ο ΟΦΗ, με βάση και το πρόγραμμα της αγωνιστικής, έχει την ευκαιρία να βγάλει από το παιχνίδι τον Ατρόμητο καθώς σε περίπτωση δικής του νίκης θα πάει στο +5 από τους Περιστεριώτες και ανάλογα με τα αποτελέσματα, που ήδη θα τα γνωρίζει, να ξεφύγει και από τους υπόλοιπους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook