Σεμέντο: “Δεν με νοιάζουν τι κάνουν οι άλλοι, μόνο ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λισάντρο Σεμέντο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και παρά το πρέσινγκ για να κάνει τα προγνωστικά του για την μάχη του τίτλου, αυτός ήταν κάθετος και απάντησε μόνο για τον ΟΦΗ.

“Δεν είμαι ευχαριστημένος, είναι δύσκολο να χάνεις 4-0 και ειδικά όπως πήγε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν στο 0-0, στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το πέναλτι και όλη η στρατηγική πήγε περίπατο” είπε αρχικά για το χθεσινό ματς ενώ του έγινε ερώτηση για την μεγάλη ευκαιρία που είχε μετά την ασίστ του Μάνου: “Είχα την ευκαιρία να αλλάξουμε το παιχνίδι όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα άλλαζε το παιχνίδι εάν σκόραρα και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε”.

Τέλος, όσον αφορά τον ΟΦΗ και σε ερώτηση που του έγινε για την μάχη του τίτλου, ο Σεμέντο απάντησε ξεκάθαρα: “Είμαι υπέρ του ΟΦΗ, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες και ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα μου, δεν με νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα πετύχουμε εμείς τον στόχο μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook