“Στο τέλος θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε και δικαιούμαστε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στους παράγοντες που άλλαξαν την εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε με νόημα ότι “θέλουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει”.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

“Δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ένα πρώτο μέρος που η ομάδα μας ήταν αρκετά ανταγωνιστική, είχαμε καλή οργάνωση και προσπαθήσαμε να έχουμε τις στιγμές μας. Ένα δεύτερο ημίχρονο τελείως διαφορετικό παρότι γνωρίζαμε πως τα πρώτα 15 λεπτά ήταν σημαντικά, δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το παιχνίδι τελείωσε όταν το σκορ έγινε 2-0. Από αύριο ξεκινάμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που είναι αρκετά σημαντικό. Κρατάμε τα καλά στοιχεία από το πρώτο ημίχρονο και να βελτιώσουμε αυτά που είδαμε στο δεύτερο.

Η στιγμή του πέναλτι καθορίζει την έκβαση του παιχνιδιού και δεν μας βοήθησε η αλλαγή σχηματισμού που δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα του να πεισμώσουμε αλλά του ότι δικαιούμαστε πράγματα από την φετινή χρονιά. Θέλουμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε και στο τέλος αυτό που μας αξίζει. Και για αυτό θα προσπαθήσουμε, το αν θα το καταφέρουμε ή όχι θα το γνωρίζουμε σε τρεις αγωνιστικές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook