“Μαρινάκης και Τσιλιανίδης στον προθάλαμο της Εθνικής Ομάδας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sport24, οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βρίσκονται στην λίστα του Τζον Φαν Σιπ.

Η εξαιρετική χρονιά που κάνουν οι Νίκος Μαρινάκης και Κοσμάς Τσιλιανίδης δεν αποκλείεται να επιβραβευτεί με την παρθενική τους κλήση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μάλιστα ο Φαν Σιπ είχε δει τους δύο ποδοσφαιριστές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Δεκέμβρη και τώρα, λίγο πριν τα φιλικά παιχνίδια της εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Για τη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Φαν Σιπ βλέπει τον Μαρινάκη του ΟΦΗ, ως εναλλακτική του Μιχάλη Μπακάκη. Ο 26χρονος αμυντικός, φέτος στην κρητική ομάδα έχει 23 συμμετοχές.

Οι άλλες δύο επιλογές που αρέσουν στον Φαν Σιπ και είναι στον προθάλαμο της Εθνικής είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης του ΟΦΗ. Ο πρώτος στα 22 του, έχει 21 συμμετοχές φέτος με την ομάδα του στα άκρα της επίθεσης, ενώ και ο Τσιλιανίδης (25) φέτος με τη φανέλα του ΟΦΗ έχει 23 παρουσίες. Οι δύο τελευταίοι υπολογίζονται από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ως λύσεις για τα άκρα της επίθεσης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ολλανδός τεχνικός ταξίδεψε πρόσφατα και στην Κύπρο για να τσεκάρει τον Μαυρία (Ομόνοια), χωρίς, όμως, να έχει πεισθεί αν θα τον συμπεριλάβει στις προσεχείς κλήσεις ή όχι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook