Χωρίς έξι στην Τούμπα, ακόμα 4 στο όριο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ θα βρει την ευκαιρία να ξεχρεώσουν τις ποινές τους κόντρα στον ΠΑΟΚ όμως τέσσερις παίκτες ακόμα είναι στο όριο εν όψει των τελευταίων τριών αγωνιστικών.

Ο ΟΦΗ θα πάει στο παιχνίδι της Κυριακής χώρις έξι ποδοσφαιριστές προκειμένου να εκτίσουν τις τιμωρίες τους αλλά παράλληλα θα ξεχρεώσουν τελείως, εκτός των Μαρινάκη και Κοροβέση που θα λείψουν και από το ματς με τον Ατρόμητο, εν όψει των τελευταίων κρίσιμων αγώνων με τον Ατρόμητο και την Λαμία.

Ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στην διάθεση του στο ματς της Κυριακής τους Κουτρουμπή, Μαρινάκη, Κοροβέση, Μεγιάδο, Φιγκεϊρέντο, Τσιλιανίδη ωστόσο ο κίνδυνος δεν έχει φύγει ακόμα. Συγκεκριμένα, τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο για τα τρία τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Ατρόμητο, ΑΕΚ, Λαμία. Ο Νέιρα έχει φτάσει στις 9 κίτρινες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει δύο παιχνίδια, και ακολουθούν οι Σωτηρίου, Βαζ και Σεμέντο που έχουν 3 και σε περίπτωση που δεχτούν κάρτα κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook