Η επιστροφή του Ναμπί “λύνει” τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H επιστροφή του Αντίλ Ναμπί αλλάζει τα δεδομένα υπέρ του ΟΦΗ στα δύο ματς του Ηρακλείου.

Έπρεπε να περάσουν 54 ολόκληρες ημέρες μέχρι την επιστροφή του Άγγλου μέσου. Από τον τραυματισμό του στην Λαμία στις 8 Δεκεμβρίου 2019, μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2020, ο ΟΦΗ δεν βρήκε λύσεις στο να καλύψει το κενό του Ναμπί, όσο και αν το έψαξε ο Γιώργος Σίμος. Περισσότερο με τον Τσιλιανίδη, λιγότερο με τον Βαζ, ο ΟΦΗ δημιουργικά είναι εντελώς διαφορετική ομάδα από ότι με τον Άγγλο χαφ μέσα στην ενδεκάδα του.

O 26χρονος κεντρικός χαφ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην Τούμπα, δύο ολόκληρους μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ και κόντρα στην Λάρισα έδειξε πως είναι έτοιμος να πάρει πάνω του το “κλειδί” της δημιουργίας και να λύσει τα χέρια του Σίμου. Ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε προαναγγείλει την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Λάρισα και αποδείχθηκε πως η παρουσία του μέσα στο γήπεδο αποτελεί το “αλατοπίπερο”, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη παρουσία των Μεγιάδο, Νέιρα

Η παρουσία του Ναμπί στην ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα του δώσει την δυνατότητα να βρει ρυθμό εν όψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών και κυρίως των παιχνιδιών στο Ηράκλειο απέναντι στον Ατρόμητο και την Λαμία όπου είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί η παρουσία του για να γίνει ακόμα περισσότερο δημιουργικός και παράλληλα θα μπει στο παιχνίδι της ομάδας ένα στοιχείο που έλειψε τόσο πολύ αυτούς τους δύο μήνες: Τις καλές στημένες φάσεις και τα σουτ έξω από την περιοχή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook