Ο κόσμος του ΟΦΗ επέστρεψε μαζικά στο γήπεδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι δείχνουν οι αριθμοί των εισιτηρίων που έχουν κοπεί στο “Γεντί Κουλέ” και η σύγκριση με την σεζόν 2018 – 2019.

Ο κόσμος του ΟΦΗ πίστεψε από την πρώτη στιγμή την έλευση του Μιχάλη Μπούση και της διοίκησης του με αποτέλεσμα φέτος να έχει γίνει τεράστιο άλμα στα εισιτήρια που έχουν διατεθεί στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

Αδιάψευστος μάρτυρας αποτελούν τα επίσημα στοιχεία που προκύπτουν από την Σούπερ Λιγκ και τα οποία δείχνουν κατακόρυφη άνοδο στις εξέδρες του γηπέδου του ΟΦΗ σε σχέση με την περσινή σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ της περιόδου 2018 – 2019 σε 16 εντός έδρας παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και εκείνου με τον Πλατανιά) διατέθηκαν 54.875 εισιτήρια.

Το εντυπωσιακό στοιχείο που προκύπτει από τον φετινό αριθμό των εισιτηρίων είναι πως ο ΟΦΗ έχει κόψει 49.030 εισιτήρια έχοντας δώσει 5 παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με την σεζόν 2018 – 2019! Αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως ο κόσμος του ΟΦΗ επέστρεψε μαζικά στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”, παρότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, στηρίζοντας τις προσπάθειες του συλλόγου ενώ απέδωσαν καρπούς και οι ενέργειες του τμήματος μάρκετινγκ με τις προσφορές που πραγματοποιήθηκαν σε αρκετά παιχνίδια.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του δύο ακόμα παιχνίδια στο Ηράκλειο και βάσει της κρισιμότητας του είναι δεδομένο πως το περσινό ρεκόρ θα σπάσει ενώ σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να μπει στα πλέι – οφ τότε στο “Γεντί Κουλέ” θα δώσει 17 συνολικά και θα απειλήσει να ξεπεράσει το ρεκόρ που έχει στην Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα την σεζόν 2013 – 2014 είχαν διατεθεί 72.724 εισιτήρια – αριθμός που μέχρι τώρα παραμένει αξεπέραστος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook