Ερωτηματικό ο παρτενέρ του Κουτρουμπή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O στόπερ του ΟΦΗ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Λάρισα το Σάββατο και μένει να φανεί ποιος θα καλύψει το κενό του στο κέντρο της άμυνας.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό μιας και είχε συμπληρώσει κάρτες και ο 41χρονος τεχνικός σκέφτεται ήδη τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής που βρίσκει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο αναμένεται να είναι ο ένας που θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας, με τους Νάστο, Μαρινάκη και Βαφέα να είναι οι υποψήφιοι.

Ο Νίκος Μαρινάκης έχει αγωνιστεί αρκετές φορές την φετινή χρονιά στο κέντρο της άμυνας και δεν θα προκαλέσει εντύπωση να τον δούμε σε αυτή τη θέση, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Ανέστη Νάστο, που φέτος έχει αγωνιστεί μόνο σε αυτή την θέση, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Στο… κάδρο μπαίνει και ο Βαφέας για το αρχικό σχήμα στο ματς του Σαββάτου, χωρίς ωστόσο να μαζεύει τις πιθανότητες των παραπάνω αφού είναι νέο μεταγραφικό απόκτημα και δεν έχει βρει ακόμα τους αυτοματισμούς που χρειάζεται το παιχνίδι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook