Στην Θεσσαλονίκη το… σώμα, στην Ν. Σμύρνη το… μυαλό

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ θα παίξει σήμερα για να βγει η… υποχρέωση (15.00, LIVE Athletic Radio 104.2, GENTIKOULE) στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ματς για την φάση των “16”του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς αυτό που “καίει” την Κρητική ομάδα είναι το Σαββατιάτικο (18/1, 19.30) ματς με τον Πανιώνιο. 

Η… μίνι προετοιμασία της Κρητικής ομάδας ολοκληρώθηκε στην Αθήνα με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (14/1) στο Γήπεδο της Ηλιούπολης.

Το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ μοιάζει πιο πολύ με… αγγαρεία για τον ΟΦΗ, αφού μετά το σκορ του πρώτου αγώνα στο Ηράκλειο (0-3) η πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αυτό που “καίει” τον ΟΦΗ κυρίως είναι ο αγώνας του προσεχούς Σαββάτου (18/1, 19.30) με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη για το Πρωτάθλημα.

Ο Ναμπί έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Τσιλιανίδης.

Για λόγους ξεκούρασης αποφασίστηκε να επιστρέψουν στην Κρήτη οι Σωτηρίου, Νέιρα, Σεμέντο και Φιγκεϊρέντο, ενώ σε σχέση με τον αγώνα Πρωταθλήματος στην Τρίπολη επιστρέφει στην αποστολή ο Μαρινάκης.

Την 18άδα του ΟΦΗ αποτελούν οι:

Γουόλι, Δερμιτζάκης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Μπολάκης, Nάστος, Μπράουν, Καλαϊτζάκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μάνος, Μεγιάδο, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Στάικος, Σουρνάκης, Βαζ, Φερεϊρα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βρέσκας (Πιερίας). Με Βοηθούς τους Βασιλόπουλο (Εβρου) και Δίπλαρη (Καρδίτσας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook