Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ κοντράρεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα την ερχόμενη Κυριακή και το gentikoule.gr σας θυμίζει τι έγινε στην τελευταία επίσκεψη της ομάδας.

Στο περυσινό παιχνίδι ο ΟΦΗ πήγαινε με το… μαχαίρι στα δόντια θέλοντας να πάρει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα αφού βρισκόταν στα… σχοινιά, ενώ ο Αστέρας φαινόταν πιο άνετος στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες τότε του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκαν εξαιρετικά στο παιχνίδι και στο 26′ ο Δεληγιαννίδης με όμορφη εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά τον ΟΦΗ στο σκορ.

Παρόλα αυτά η περυσινή “αρρώστια” του ΟΦΗ να μην μπορεί να κρατήσει το σκορ ήρθε άλλη μια φορά και παρότι είχε αυτός τις ευκαιρίες να “καθαρίσει” το ματς, ήρθε η ισοφάρισει από τον Τόνσο στο 62′. Από εκεί και μετά ο Αστέρας έβαλε στην περιοχή του τον ΟΦΗ που φαινόταν να μένει από δυνάμεις με αποτέλεσμα να κάνει την ανατροπή λίγα λεπτά πριν το φινάλε και πάλι με τον Τόνσο.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Μουνάφο, Καλτσάς (82’ Τσιλιανίδης), Μανιάς (88’ Βαλιέντε), Φερνάντεθ (65’ Δουβίκας)

ΟΦΗ: Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός (63’ Ντίνας), Μεγιάδο, Κυριακίδης (88’ Κουτσιανικούλης), Πλατέλλας, Σασί (63’ Νέιρα), Βουό

Φέτος οι δύο ομάδες είναι εντελώς διαφορετικές. Από τους προπονητές μέχρι και τα ρόστερ και αυτό φαίνεται και στην βαθμολογική θέση που έχουν. Ο ΟΦΗ παλεύειε για την εξάδα ενώ ο Αστέρας μοιάζει από νωρίς… αδιάφορος, αφού ούτε την εξάδα προλαβαίνει αλλά ούτε και θα κινδυνέψει για να πέσει. Αναμφίβολα αναμένεται να δούμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ να έχει αρκετές πιθανότητες να φύγει με αποτέλεσμα αρκεί να μην πέσει σε φτηνά… λάθη στην άμυνα του.

Να θυμηθούμε πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Μαρίνεζ, Ματρικάρντι, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο, Καπίγια, Φερνάντεθ, Μπαράλες

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ(αλλαγή στο 1′ Βαζ), Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Σταϊκος, Φιγκεϊρέντο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook