Την επόμενη εβδομάδα το Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεκτό έκανε το αίτημα της ΕΠΟ για αναβολή πέντε ημερών στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ ο Λευτέρης Αυγενάκης, κάτι που σημαίνει πως το ματς θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να διεξαχθεί τελικά ο αναβληθείς αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για χθες (8/1). Οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για τους «16» της διοργάνωσης, με την ΕΠΟ σε αρχικό στάδιο να αναβάλει το παιχνίδι για τουλάχιστον δέκα μέρες.

Παρόλα αυτά, μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε η ομοσπονδία στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η αναβολή μειώθηκε στις πέντε ημέρες, κάτι που σημαίνει πως η αναμέτρηση ανάμεσα στους δυο συλλόγους πρόκειται να διεξαχθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

«Έγινε δεκτή από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η αίτηση της ΕΠΟ περί τροποποίησης της χρονικής διάρκειας αναβολής του αγώνα Αστέρας Τρ. – ΑΕΚ, σε πέντε (5) ημέρες αντί των αρχικών δέκα (10), προκειμένου να οριστεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook