Ο Σακόρ έμπαινε ξανά στην transfer list

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μεγάλη ατυχία με τον Βαγιέμπα Σακόρ αποτυπώνεται και από το γεγονός όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Ο Νορβηγός μέσος ήταν ο πιο βελτιωμένος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ το τελευταίο τρίμηνο. Από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Μιγκέλ Μεγιάδο και ο Σακόρ πήρε θέση στο αρχικό σχήμα, παιχνίδι με παιχνίδι ανέβαζε συνεχώς την απόδοση του κορυφώνοντας την παρουσία του μέσα στον τελευταίο μήνα. Μάλιστα οι τελευταίες του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα την παρουσία ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο του καθώς υπήρξαν ομάδες που τον παρακολουθούσαν εκφράζοντας το προς τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Ο 23χρονος κεντρικός μέσος αποτέλεσε τον μεγαλύτερο άτυχο του φετινού ΟΦΗ διεκδικώντας το… Όσκαρ σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του που επίσης χτυπήθηκαν από σοβαρούς τραυματισμούς χάνοντας μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος. Yπενθυμίζουμε πως ο Βαγιέμπα Σακόρ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και αποτέλεσε μια πρώτη, μεγάλη, επένεδυση για τον ΟΦΗ όταν τον περασμένο Γενάρη αγοράστηκε από την Γκέτεμποργκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook