Θέμα Gentikoule | Ουές στον ΟΦΗ με έναν χρόνο καθυστέρηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ραχμάν Ουές ήθελε να έρθει στον ΟΦΗ σαν τρελός και αυτή η επιθυμία του ήταν που έπαιξε ρόλο το προηγούμενο καλοκαίρι προκειμένου να μην αποδεχτεί την πρόταση του Πλατανιά για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Gentikoule.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ συμπληρώνει τα 22 του χρόνια στις 14 Ιουνίου 2020 και βέβαια δεν είναι άγνωστος τόσο στον Γιάννη Σαμαρά, όσο και στον Γιώργο Σίμο καθώς τον γνώριζαν από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό όπου ο νέος, πλέον, παίκτης του ΟΦΗ βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του σε πολύ νεαρή ηλικία. Ο διεθνής, με την Εθνική Ελπίδων, ποδοσφαιριστής αποτελεί μια πολύ σημαντική και μεγάλη επένδυση για τον ΟΦΗ εν όψει των επόμενων χρόνων βάζοντας παράλληλα στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή σε μια θέση, όπου είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Κρίστοφερ Μπράουν.

Ο Ουές εντυπωσίασε τους πάντες στα δύο παιχνίδια μπαράζ ανόδου με τον Πλατανιά όταν και έκανε δύο καταπληκτικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο του ΟΦΗ που ήθελε να τον πάρει από το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο 22χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν σε 27 παιχνίδια πραγματοποιώντας την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του ενώ φέτος, λόγω στρατού, έχασε κάποιες αγωνιστικές ωστόσο από τις 3 Νοεμβρίου μετράει συνεχόμενα 90λεπτα.

Πράγματι ο ΟΦΗ απευθύνθηκε στον Πλατανιά που ζητούσε το ποσό των 300.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει – ένα ποσό που βέβαια ήταν εκτός πραγματικότητας. Την ίδια περίοδο ο Ραχμάν Ουές, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, δέχτηκε πρόταση ανανέωσης από τον Πλατανιά με τον ίδιο ωστόσο να την αρνείται κατηγορηματικά καθώς ήθελε να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ.

Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι περίμενε με μεγάλη αγωνία την εξέλιξη των συζητήσεων ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ καθώς ήδη είχε ενημερώσει την ομάδα των Χανίων πως δεν πρόκειται να ανανεώσει και η δική του επιθυμία είναι να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”. Με το να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του Πλατανιά πίεζε με τον δικό του τρόπο για να έρθει στον ΟΦΗ ποντάροντας στο γεγονός ότι η ομάδα των Χανίων θα έκανε δεκτή την πρόταση του ΟΦΗ ώστε να μην βγει τελείως χαμένη στο τέλος – όπως και τελικά βγήκε αφού χάνει τζάμπα ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της.

Η σφοδρή επιθυμία του 22χρονου δεξιού μπακ για να έρθει στο Ηράκλειο δεν έσβησε ποτέ και ο ίδιος είχε… στείλει τα δικά του μηνύματα προς την πλευρά του ΟΦΗ πως από 1 Ιανουαρίου του 2020 θα είναι στην διάθεση του – όπως και τελικά συνέβη καθώς έχοντας το δικαίωμα να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι, έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του, συμφώνησε για τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook