“ΟΦΗ και στα δύσκολα σου χρόνια μόνο δεν σ’ αφήσαμε ποτέ…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεν είναι και λίγο πράγμα να γνωρίζεις την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ και η Θύρα 4 να αποχαιρετάει τους παίκτες και τον Σίμο με αυτό το ζεστό χειροκρότημα δείχνοντας την πίστη του και την στήριξη του στην ομάδα.

Μια υγεία που δείχνει και πολύ μεγάλη ωριμότητα από την πλευρά των οπαδών του ΟΦΗ είναι η συμπεριφορά που βλέπουμε στο γήπεδο και την οποία είδαμε τόσο μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, όσο και εκείνο με τον ΠΑΟΚ. Να παραμένουν στις θέσεις τους μέσα στο κρύο και να τραγουδούν για την ομάδα. Και όχι μόνο να τραγουδούν αλλά να στέλνουν ένα μεγάλο σύνθημα ενότητας και υγείας προς όλο τον σύλλογο και κυρίως να δείχνουν την στήριξη τους προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή προερχόμενο από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η ύγεια και η ωρίμανση της εξέδρας αναδεικνύεται από την συμπεριφορά της που διατρανώνεται μέσα από την αγάπη της για τον ΟΦΗ αλλά και την απόλυτη στήριξη του πυρήνα των οπαδών του προς προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Μια υγεία που βγαίνει από το πέταλο και την θύρα 4 που ακόμα και χθες, ενώ επικρατούσε πολικό ψύχος, είχε παλμό, ένταση και φωνή – ακόμα και μετά το 0-3! Η Θύρα 4 “σκεπάζει” με την αγκαλιά της ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μια περίοδο που πιο πολύ από ποτέ, την φετινή σεζόν, έχει ανάγκη την στήριξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook