Τόσο μπορούσε, τόσο έπαιξε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ ήταν κατώτερος των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0, αποχαιρετώντας έτσι το Κύπελλο Ελλάδος, μιας και ο επαναληπτικός της Τούμπας μοιάζει συνοπτικής διαδικασίας.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι, δημιουργώντας ευκαιρίες στην εστία του Πασχαλάκη, έχοντας να αντιμετωπίσει και τις απουσίες, ωστόσο η ποιότητα του ΠΑΟΚ ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι έχοντας την κατχή της μπάλας από το πρώτο λεπτό χάνονατς μάλιστα την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 4′ με τον Λημνιό, ενώ λίγα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπίσεσβαρ.

Ο ΟΦΗ μετά το 20′ πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρία με τον Μάνο να βρίσκεται απέναντι από τον Πασχαλάκη, ωστόσο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την φάση…

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με τον Λημνιό όταν ο Μίσιτς έβγαλε σέντρα “ξυράφι” και ο Έλληνας εξτρέμ έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Μπίσεσβαρ μετά από σέντρα πάλι του Μίσιτς κάνοντας έτσι το 2-0.

Ο ΟΦΗ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους είχε την ευκαιρία να ξανά μπει στο ματς, ωστόσο ο Βαζ δεν βρήκε σωστά τον Μάνο που ήταν μόνος του απέναντι από τον Πασχαλάκη με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 2-0.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πιο απελευθερωμένες, ωστόσο και πάλι ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και απείλησε με Μπίσεσβα και Ακπόμ. Ο ΟΦΗ έχασε στο 56΄ευκαιρία με τον Σεμέντο, όμως ο Πασχαλάκης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε.

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 63΄ όταν ο Μεγιάδο έκανε λάθος στην μεσαία γραμμή και ο Μίσιτς το εκμεταλλεύτηκε πάσαρε στον Ακπόμ με τον Άγγλο φορ να πλασάρει κάνοντας το 3-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και έτσι ο επαναληπτικός της Τούμπας είναι μια απλή διαδικασία για τις δύο ομάδες αφού ο ΠΑΟΚ είναι με το ενάμιση πόδι στους “8” του κυπέλλου.

Μπείτε στο LIVE CENTER  του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook