“Βιονικοί” Γαλανόπουλος και Γεωργίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει αποδείξει πως εμπιστεύεται και εκτιμάει όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του στο ρόστερ της ομάδας κάτι που αποδυκνείουν και οι αριθμοί καθώς ελάχιστοι είναι αυτοί που βρίσκονται μέχρι στιγμής στην ομάδα και δεν έχουν πάρει ακόμα λεπτά συμμετοχής και αυτό έχει συμβεί είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω του ότι κρίνονται ανέτοιμοι.

Κάποιοι όμως ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ φαίνεται πως έχουν πάρει την φανέλα βασικού σπίτι τους θα μπορούσαμε να πούμε μεταφορικά και αυτό γιατί σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα έχουν ξεκινήσει στην βασικοί, ενώ δεν έχουν αντικατασταθεί κι’όλας κατά την διάρκεια του αγώνα.

Γαλανόπουλος και Γεωργίου βρίσκονται σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ συνεχώς στην ενδεκάδα και δείχνουν με την απόδοση τους να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους αλλά και να τον δικαιώνουν με την επιλογή του. “Βιονικός” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ο οποίος ακολουθεί τη λίστα με ελάχιστα λεπτά λιγότερου χρόνου συμμετοχής καθώς πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο 83΄.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook