Κανένας τους δεν θέλει τον ΟΦΗ στα πλέι – οφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ήττα από τον Βόλο “έκρυψε” την αλλοίωση αποτελέσματος στο πρώτο ημίχρονο και είναι πλέον πασιφανές ότι παίζεται χοντρό παιχνίδι για το ποιοι θα μπουν στα πλέι οφ αφού κανένας δεν θέλει τον ΟΦΗ αλλά το αντίθετο τα δικά τους “εξαπτέρυγα”.

Πείτε μου τώρα εσείς: Με την ίδια ζεστασιά θα ήθελαν στα πλέι – οφ να αντιμετωπίσουν την Ξάνθη, τον Ατρόμητο και τον Βόλο ή τον ΟΦΗ; Τον ίδιο βαθμό δυσκολίας θα έχουν παιχνίδια στην Μαγνησία ή στην Θράκη με εκείνων στο “Γεντί Κουλέ”; Το ίδιο είναι να έρθουν να παίξουν τον τίτλο μέσα σε ένα κατάμεστο “Γεντί Κουλέ” και το ίδιο είναι σε άδεια γήπεδα που θα έχουν στις εξέδρες τους 1.000 και 2.000 γηπεδούχους ή φιλάθλους των φιλοξενούμενων; Ο Κούγιας είπε μια πολύ σωστή κουβέντα μετά το ματς με την Ξάνθη: “Όλο το παιχνίδι παίζεται για το ποιοι θα μπουν στην εξάδα”.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Γιατί από την στιγμή που το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής είναι κάτι που θα κριθεί μέσω των πλέι – οφ, όλο το κόλπο είναι ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι στον δρόμο για τον τίτλο. Και κανένας δεν θέλει τον ΟΦΗ στα πλέι – οφ γιατί είναι ανεξάρτητος, μόνος και αυτόφωτος. Άρα, το δαχτυλίδι δεν θα το προσκυνήσει όπως το έχουν προσκυνήσει άλλοι και άλλοι φέτος. Δεν θα πουμε εμείς ποιοι είναι αυτοί, άλλωστε τα αποτελέσματα μιλούν από μόνοι τους. Αυτό που έγινε χθες στην φάση του πρώτου γκολ του Βόλου με τον Κομίνη, παρότι κοιτάζει την φάση, να πετάει χαρταετό στο VAR δείχνει και τον δρόμο για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στην συνέχεια.

Όπως λίγες ώρες αργότερα με το πέναλτι – φάντασμα που πήρε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook