Το μέλλον του Σεμέντο εξαρτάται τώρα από τον ΟΦΗ και το καλοκαίρι από την Φορτούνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ρεπορτάζ copy – paste στα περισσότερα αθηναϊκά Μέσα για το ενδιαφέρον του ΟΣΦΠ για τον 23χρονο εξτρέμ μόνο που ξεχνούν ότι όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον σύλλογο.

Το Gentikoule είχε αποκαλύψει όλες τις προεκτάσεις της συμφωνίας του ΟΦΗ με την Φορτούνα Σιτάρντ όταν το περασμένο καλοκαίρι έδιναν τα χέρια για τον δανεισμό του Λισάντρο Σεμέντο. Στις 11 Δεκεμβρίου είχαμε αποκαλύψει την πλήρη συμφωνία ανάμεσα στον ΟΦΗ και τους Ολλανδούς και τι προεκτάσεις είχε από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και τον μήνα που ξεκίνησε σήμερα, εάν και εφόσον πάει πρόταση στην Φορτούνα για την αγορά του Σεμέντο. Από το πρωί της 1ης Ιανουαρίου έχουν έρθει στο φως δημοσιεύματα δύο αθλητικών εφημερίδων που κάνουν λόγο περί επικείμενης πώλησης του Σεμέντο στον Ολυμπιακό. Όμως όποιος διαβάσει εντός των εφημερίδων (και όχι τις αναδημοσιεύσεις από το ίντερνετ) θα αντιληφθεί πως μόνο σίγουρο δεν το θεωρούν στα γραφόμενα τους.

Ο Σεμέντο είναι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την ζωή στην Κρήτη όσο και από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον ΟΦΗ, το φωνάζει, το λέει συνεχώς και δεν το κρύβει στο περιβάλλον του.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχει buy out ύψους 1,5 εκ. ευρώ και το οποίο ο ΟΦΗ έχει δικαίωμα να “ματσάρει” μέχρι τις 31 Ιουνίου ενώ από 1η Ιουλίου το δικαίωμα για αποκλειστικές διαπραγματεύσεις έχει η Φορτούνα Σιτάρντ.

Όσον αφορά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά: Για να προχωρήσει πώληση του Σεμέντο μέσω της Φορτούνα Σιτάρντ θα πρέπει να συναινέσει και ο ΟΦΗ. Χωρίς την δική του συναίνεση οι Ολλανδοί δεν μπορούν να παραχωρήσουν τον Λισάντρο Σεμέντο και κατά συνέπεια για να προχωρήσει οποιαδήποτε κίνηση για τον εξτρέμ από τον Κάπε Βέρντε θα πρέπει να πάρει και το “ναι” του ΟΦΗ γιατί δεν αρκεί μόνο αυτό της Φορτούνα. Οπότε γίνεται απολύτως αντιληπτό ότι για να πει ο ΟΦΗ το “ναι” σε ενδεχόμενη πώληση του Σεμέντο θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο ίδιος και όχι με… “ψίχουλα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook