Μια παράξενη χρονιά που κλείνει ονειρικά!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ μέσα στο 2019 έχει να θυμάται αρκετά πράγματα από την πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League. Χαρές, λύπες και το γκολ που άλλαξε τα πάντα…

Το έτος που μας αφήνει σε λίγες ώρες ξεκίνησε παράξενα για τον ΟΦΗ, αφού βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και έδειχνε πως δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των άλλων ομάδων στο πρωτάθλημα και την διοίκηση να ψάχνει λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η αποχώρηση του Νίκου Παπαδάοπουλου μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον ΟΦΗ βρήκαν άμεσα τον αντικαταστάτη του Νίκου Παπαδόπουλου, με τον Νίκο Καραμπετάκη να παραμένει για λίγα ματς στον πάγκο της ομάδας και τους Βέρα – Ίσις να καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση και να κρατήσουν την ομάδα στην Super League έχοντας στα χέρια τους και τις μεταγραφές.

Ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς έβαλε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο στην ζωή της ομάδας και με μεγάλα αποτελέσματα όπως στο ΟΑΚΑ και στο Περιστέρι παραμένοντας ζωντανός στην παραμονή, έχοντας κόντρα τον Πλατανιά στους αγώνες μπαράζ. Τα δύο ματς ήταν κρίσιμα και ειδικά το δεύτερο στο “Γεντί Κουλέ” ήταν κάτι που θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη όλου του κόσμου, όχι για την επιτυχία αλλά για τον τρόπο που ήρθε η παραμονή. Ο ΟΦΗ βρισκόταν μια… ανάσα από την Football League, όμως ο Ναμπί στο 95′ κατάφερε με φάουλ να κρατήσει την ομάδα του στην κατηγορία και να της δώσει την ώθηση για αυτά που θα ακολουθήσουν μέχρι σήμερα.

Άμεσα ξεκίνησε ο προγραμματισμός από τους ανθρώπους της ομάδας με τον ΟΦΗ να ξεκινάει προετοιμασία στο εξωτερικό και στην Ολλανδία μετά από αρκετά χρόνια, δείχνοντας έτσι την αντεπίθεση και την αναγέννηση της ομάδας. Βέρα – Ίσις αποχώρησαν και ο Γιώργος Σίμος με τις ευλογίες του Γιάννη Σαμαρά αναλαμβάνει την ομάδα και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να πετύχει σπουδαία πράγματα αφού ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στους “16” του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναμφίβολα είναι μια χρονιά που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων, αφού ο ΟΦΗ άλλαξε ιστορία και από τον Ιανουάριο του 2019 που πάλευε για την παραμονή θα τον βρει ο Ιανουάριος του 2020 θα παλεύει για την είσοδο του στα play off… Σίγουρα και ο πιο “τρελός” οπαδός της ομάδας  δεν θα περίμενε αυτή την εξέλιξη τόσο γρήγορα, όμως η οργάνωση, η δουλειά μα πάνω από όλα η πίστη στο πλάνο των ανθρώπων που το παρουσίασαν από την πρώτη ημέρα έχουν φέρει τον ΟΦΗ στην τέταρτη θέση και να μιλάει όλη η Ελλάδα γι’ αυτόν.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook